Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/6/4/0/dorimus.dk/httpd.www/data/includes/header.php:3) in /customers/6/4/0/dorimus.dk/httpd.www/data/includes/header.php on line 4 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/6/4/0/dorimus.dk/httpd.www/data/includes/header.php:3) in /customers/6/4/0/dorimus.dk/httpd.www/data/includes/header.php on line 4 Kammerkoret Dorimus | Om koret

Om Kammerkoret Dorimus

Kammerkoret Dorimus blev dannet i januar 1993 og har hjemsted i Aalborg. Koret har omkring 20 medlemmer, der alle er levende engageret i kormusikken og føler ansvar for at gøre tekst og musik vedkommende for tilhøreren.

Dorimus har et højt musikalsk niveau og stor koncertaktivitet med et repertoire, der spænder fra renæssance over romantik til musik fra vor egen tid. Koret har dog en særlig forkærlighed for nyere nordiske kompositioner.

Hvert år giver Dorimus 7-9 koncerter fortrinsvis i egnens kirker. Herudover har koret foretaget adskillige rejser og turneér i ind- og udland bl.a. Sverige, Holland, Skotland og Tyskland.

Foruden de mange koncerter i egnens kirker har Kammerkoret Dorimus bl.a. optrådt på TV2-Nord, sunget julemusik i byens stormagasiner samt deltaget i Kulturnatten i Aalborg i samarbejde med Historisk Museum. Ved korets deltagelse i 1. Internationale Korfestival i Randers udtalte juryen:
"Good International Standard."

Og pressen skrev:
"Det lille danske kor Dorimus havde en fin præstation … og gav et flot eksempel på dansk sangskole. De sang ud fra en stor fortrolighed med værkerne, med opmærksomhed på detaljerne, gennemarbejdet i formen."